HENRIK LIVE

Henrik har genomfört tre utsålda turnéer genom Sverige med sitt förbluffande psykologiska illusionsmakeri. Som underhållare och mentalist liknar han inget du sett tidigare. Hans senaste föreställning BOX spelades i Stockholm under hösten 2015 och turnerade genom Sverige 2016. Henrik turnerar just nu med sin föreläsning om Sociala Superkrafter.

Henrik Fexeus Är Att Lita På

Henrik Fexeus Är Att Lita På

Just när du trodde du var säker!

Sveriges främsta mentalist och tankeläsare är äntligen tillbaka. Efter att ha turnerat för utsålda hus med föreställningarna SinnesCirkus, I Ditt Huvud och BOX, har Henrik Fexeus låtit våra huvuden få vila. Men nu är det dags igen. I oktober utmanar han vår verklighetsuppfattning med sin mest häpnadsväckande show hittills.

Henrik Fexeus insisterar att han går att lita på, men frågan är om vi kan tro ett ord av vad han säger. Räkna med att ingenting är som det verkar när Henrik intar scenen. Är dina tankar verkligen dina egna? Kan du lita på dina sinnen? Henrik Fexeus är att lita på får dig både att skratta och dra efter andan, i en show som inte liknar något annat. En sak är i alla fall säker: En kväll med Henrik är en kväll som du sent kommer att glömma.

Regi: Morgan Alling

Lås upp din sociala superkraft

Lås upp din sociala superkraft

2018-2019

För första gången på tio år presenterade Henrik en offentlig föreläsning! Inga tricks, inga illusioner, bara kunskap som på en enda kväll gjorde dig till ett socialt superproffs.

I Din Sociala Superkraft avslöjade Henrik hur du genom enkla tekniker blixtsnabbt kan skapa förtroende, få uppmärksamhet, lösa konflikter och få andra att göra som du vill – samtidigt som de älskar dig för det. Hemligheten är att använda den förmåga som redan är inneboende i dig – men som många har glömt bort hur den fungerar.

I den här föreläsningen lärde du dig att ta tillbaka och vässa din sociala kompetens. En helkväll med både gapskratt och oväntade insikter.

Gör publiken andlös

Arbetarbladet

Explosiva örfilar rakt i tvivlets ansikte

Gefle Dagblad

BOX

2015-2016

Tankedomptören är tillbaka! Efter två framgångsrika produktioner är Henrik Fexeus äntligen tillbaka. I den helt nyskrivna föreställningen BOX som han skrivit tillsammans med Morgan Alling får publiken följa Henriks personliga resa. Från åttaåringen som försökte förstå varför folk gör som de gör, till hur han blev intresserad av det mänskliga beteendet – och hur han lärt sig styra det.

BOX handlar om våra minnen och erfarenheter, vilka boxar vi väljer att vara i. Vad händer om man ändrar på någons minnen, eller någons bild av verkligheten? I BOX kan publiken aldrig vara säker på vad de verkligen varit med om – och vad de tror har hänt. Med sylvass precision tränger Henrik rakt in i publikens innersta tankar och minnen. Det är en rolig, personlig och underhållande föreställning, samtidigt angelägen och otäckt spännande. Med en halsbrytande final som aldrig gjorts tidigare och sannolikt aldrig kommer göras igen är det här Henriks mest ambitiösa projekt hittills.

BOX – I regi av Morgan Alling, skriven av Henrik Fexeus och Morgan Alling. Med över två timmar originalmusik av Henrik Fexeus.

I Ditt Huvud

Enorm säkerhet & elegans

Skånska Dagbladet

I Ditt Huvud

2012-2013

I DITT HUVUD var Henriks andra turné och spelades i 50 föreställningar genom landet, med en inledande säsong på Rival i Stockholm. Föreställningen regisserades av Peder Bjurman och den här gången tog Henrik även med sig ett budskap upp på scen. I DITT HUVUD handlade om massbeteende och gruppåverkan, skildrat genom Henriks unika mentala demonstrationer.

Under I DITT HUVUD höll Henrik även en komplett seans på scen, samt fick hela publiken att gemensamt ”låsa upp” föreställningen, bokstavligt talat, genom att använda sina huvuden.

SinnesCirkus

En triumf. Historiskt

Göteborgsposten

SinnesCirkus

2009-2011

SinnesCirkus var första gången som Henrik tog sina mentala illusioner ut på turné. Med två varv genom Sverige förvred han huvudet på rekordmånga besökare.

I föreställningen påverkades publikens agerande med subliminala filmer, Henrik ”bevisade” att telepati existerar och en deltagare ur publiken förutsade hur hela föreställningen skulle sluta, två timmar i förväg – och över telefon.